How to be...

Trash. White trash.

1. Det bästa är om du bor i en husvagn men har du inte en husvagn så funkar det att bo i en liten 2:a som luktar kattkiss också.
2. Sola. Och snåla inte! Ska du sola så ska du sola MYCKET. Alla soltimmar ska visa sig när du är 50 år så ös på!!
3. Du ska ha mörka ringar under ögonen. Det bästa du kan göra för att framkalla detta är att inte sova på 2 dygn, helst mer för att få så mörka ringa som möjligt. Är du ändå trött och somnar så kan du fuska genom att kleta ut eyeliner eller kajal under ögonen tills det blir ett perfekt sunkigt resultat.
4. Färga håret. Precis som vid solningen så ska det synas att du färgar håret! Så blondera det mycket, helst varannan vecka så att det blir det där perfekta sönderslitna håret. Och slarva med själva färgningen, resultatet ska bli smutsgult, gärna lite orange också, då har du det perfekta white trash håret! Och glöm inte att INTE färga hårbotten, utväxt är fashion, ju mer utväxt desto bättre.
5. Bär helst utvängda, uttvättade jeans, inte överdrivet utsvängda utan lagom med strass på bakfickorna. (Det får gärna vara lite strass som försvunnit så att mönstret inte är komplett)
6. Ragga på yngre killar.
7. Ha katter som bajsar och kissar inne (inte i kattlådan) så att det blir fina fläckar på mattorna och tapeterna.
8. Rök gärna inne, väldigt mycket också, så mycket som det går så att tak och tapeter blir gula.
9. Återigen; Rök. Rökning framkallar rynkor och rynkor är ett STOOORT plus. Dessutom får man gula tänder och det är något du ska eftersträva.
10. Ha bilder på Elvis, gärna trasiga 80-tals möbler och inredning i plysch och sammet och persienner som är neddragna för det mesta. Ha bilder (helst av allt saker) som föreställer enhörningar och saker i den stilen och ha en gammal radio du fyndat på nån loppis där det spelas dansband eller Eddie Meduza.

Kommentarer
Postat av: hanna

störd du är

dessutom är jag fascinerad av att du precis beskrivit mig

2009-11-23 @ 10:32:04
URL: http://readmycareface.blogg.se/
Postat av: Josefine

Vad har hänt? Jag saknar eran bra uppdatering :(

2009-11-24 @ 21:19:35
URL: http://josefineahlstrom.blogg.se/
Postat av: mamz

vad jag är ute, nu MÅSTE det bli ändring, sån vill jag oxå va :):):)

2009-11-26 @ 21:57:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0