ABC

Jag har tråkigt så jag tänkte klaga lite.

- Det heter fortfarande MCDONALDS och inte MECDONALDS.
- Varför skriver man "Hehe" när man aldrig säger så?
- Jag hatar när man ska öppna en ny ketchupflaska och man glömmer att skaka den så istället för ketchup kommer det ljusrött vatten på korven/hamburgaren osv. Hade man velat haft rött vatten på korven så hade man väl tagit vatten ur kranen och blandat i röd karamellfärg eller något?
- Varför skrattar/pratar folk AS högt på bussen? Det är okej att jag och vissa andra gör det men inte resten.
- Varför samlar vissa människor spott i mungiporna när de pratar? Det stör mig något fruktansvärt och jag vill bara skrika "SNÄLLA SVÄLJ ELLER HA EN HAKLAPP SOM DU KAN SPOTTA I INNAN DU KVÄVS AV DITT EGET SALIV!" Vi är ungdomar, det är inte meningen att vi ska börja dregla ännu.
- Varför kan man inte sminka sig med munnen stängd? Automatiskt åker munnen upp och man ser ut som jag vet inte vad där man står framför spegeln.
- Jag skulle vilja limma ihop en del människors läppar då dem har en tendens att tugga tuggummi så att det ser ut som om en ko idisslar och smaskar mycket mer än normalt.

osv osv osv osv, finns mycket mer att tillägga.

Kommentarer
Postat av: iris,riis, siri you name it baby

Det är ganska komiskt för min smssignal säger "HEHHE", mest för att min cp-pojkvän är knäpp och härmar massor utav filmer och serier och just "HEHHE" kommer ur southpark eller family guy, dock avlider jag av skratt varje gång jag hör signalen eller när han säger "HEHHE".

En lång och tråkig kommentar" MEN NI ÄLSKAR DET FÖR JAG ÄLSKAR ERAN FUCKINBLOGG!

2009-10-01 @ 21:52:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0