när jag ser färgen röd tänker jag på dig hanna, för röd är kärlekens färg

Igår var det festtttt och helgalet och supernice.
Var uppe till kl fyra. Inte helt ok.
Det var en kille som blev helt betuttad i mig. ALLTSÅ värre raggningsgrejer får man leta efter, INGEN tjej gillar slängkyss med pilbåge eller fiskelinan.
Denna skulle han ha stor nytta av:
1. Börja med att uppföra dig som en normal människa. Att gnida sig mot en tjej bakifrån är inget passande sätt att försöka få kontakt. 95 % av tjejerna/kvinnorna uppskattar inte sånt!

2. Att komma fram och slita tag i en tjej på dansgolvet är ingen hit, ingen tycker att det är speciellt givande när någon man inte känner helt plötsligt sliter och drar i en. Sen finns risken att du inte dansar så bra som du själv kanske tror...

3. Börja med att gå fram som en normal människa, traska inte som att du har fått ena foten avkapad, eller som att du har en pinne i röven. Pröva med en klassiker, höger fot fram, sen vänster.

4. Inled med att säga "hej", eller något dylikt. Kom ihåg att prata med henne som att hon är en människa, inte ett projekt/objekt.

5. Ett stort plus är att visa att du kan prata utan att säga "mannen" eller andra slangord som får dig att framstå som ganska hjärndöd, i varje mening.

6. Det värsta som kan hända är att du får ett nej, om detta skulle ske så ta det som en man.
Avlägsna dig och önska henne en trevlig kväll, inget gnäll och tjat om att hon måste ge dig en chans, eller att hon inte vet vad hon missar. Risken är ganska stor att hon inte missar allt för mycket.

7. Var ärlig med dina avsikter, ingen gillar en falsk människa. Vill du bara ha en rolig kväll så se till att hon är medveten om detta. 

8. Mitt absolut bästa och kanske viktigaste råd är: ragga aldrig när du är för full. Efter fyra glas (spelar ingen roll vad det är i glaset), så ska du aldrig ragga. Fylleragg är bland det otrevligaste som finns, då du inte ser eventuella signaler och tecken på att det inte går så bra. Sen så vet ni ju att alla blir snyggare på fyllan, så det är väl inte en risk man vill ta?

9. Ganska uppenbart, ragga aldrig på någon efter att klockan är 02:00, bottenskrap är inget man hänger i julgranen. Inget bra händer efter 02:00. 

10. Det här tipset ser jag personligen som ganska uppenbart, men vissa andra män gör det inte: Om tjejen du raggar på säger "nej tack", ragga för allt i världen inte på hennes kompis då.
skarp bild hehehe. ha en fin kväll med mycket chips
söt tjej btw, omnomnom som erik skulle sagt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0