enjoy people

10 råd how to be a fjortis:

1. driv en blogg, helst ska du vara så seriös som möjligt, lägga upp "dagens outfit", "veckans låt, hunk, dryck osv. skriv ner alla dina känslor på bloggen så alla kan läsa om dina patetiska problem, lägg upp så många bilder på dig som möjligt så att alla ser hur groteskt ful fjortis du är.

2. klä dig så naket som möjligt, helst ett par strumpbyxor som är så genomskinliga som möjligt så att din rumpa syns för att du endast har ett linne och en tjock tröja på.

3. sminkningen är viktig, därför kommer en detaljerad beskrivning:
ögon: ta på skokräm på ögonfransarna för att slippa att mascaran tar slut efter första användningen, ta sedan på ögonskugga som täcker ögonlocken, under ögonen, eller egentligen runt hela ögonen för att det ska se så kladdigt ut som möjligt. då har du lyckats.
ansikte: din foundation ska vara 5 grader brunare än din riktiga hudfärg för att få till "fjortislinjen" som går från vänstra käken till högra.
läppar: ROSAROSAROSA, dom ska vara rosa. rosa läppstift, rosa läppglans, rosa läppenna. rosa is the look. (vill du se extra speciell ut ha även läppstiftet utkletat det utanför läpparna.)
kinder: rougen ska ha en go kontrast mot övriga ansiktet och ska därför vara röda. det blir extra snyggt om du då ser ut som en neger i ansiktet, rosa runt ögonen och även de söta läpparna.

4. du ska vara en johan palm lover i smyg.

5. du ska ha så många finnar i ansiktet som möjligt för att få en komplett look.

6. ha en pojkvän som spelar någon sport och gå omkring och skryt så jävla mycket du bara kan om hur jävla duktig han är, han ska vara så jävla ful som möjligt så att ingen av dina kompisar försöker ta honom ifrån dig. det vore ju försökräckligt. och tänk redan från första början när ni blivit ihop att det bara kommer hålla i 1 månad. DÅ HÅLLER DET SÄKERT LLÄNGRE !!!!!!!!!!!

7. ha så många jävla ex som möjligt, vilket inte bör bli så svårt med tanke på att du klär dig som en tattare.

8. försök bli kallad "sminkdockan" på skolan du går på.

9. skryt om hur många kompisar du har, fast du egentligen inte har några. så vill man verkligen ha dig som vän :)

10. säg att alla andra är fjortisar och hur mycket du hatar dom. och att du inte tål såna som är falska och snackar skit. då framstår du som en ängel.

Kommentarer
Postat av: Natalie MAiiiiiir

JAG HAR NOG ALDRIG SKRATTAT SÅ MYCKET I MITT LIV SOM JAG HAR GJORT NU. HAHAHAHHA <3

2009-09-28 @ 22:49:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0