där ser man

tittade runt på internet och hittade en sida med massa teman, bla "de konstigaste & mest bisarra dödsfallen".

- I Skottland för några år sedan var det några som rullade en stor snöboll nedför ett berg/slänt, den körde över och krossade ett barn.

- Österrikaren Hans Steiniger hade ett makalöst långt skägg och det skulle också komma att orsaka hans död.
När det en dag brann i stan glömde Hans i all sin hast att rulla upp sitt skägg och trampade av misstag på det - och föll ner, bröt nacken och dog.

- En man deltog i ett gästabud och av artighet ville han inte resa sig för att gå till toaletten. Efter festen insjuknade och dog mannan 11 dagar senare för att han hållt sig för länge.

- Under inspelningen av filmen "The Crow", 1993, skjöts skådespelaren Brandon Lee ihjäl av en riktig revolver. I scenen där olyckan skedde skulle brandons karaktär skjutas men givetvis skulle vapnet inte vara skarpladdat - vilket det var.

-
1953 skedde ett tragiskt mirakel på hästbanan. Jockeyn Frank Hayes drabbades av en hjärtattack under ett lopp och dog, men detta stoppade inte hästen, Sweet Kiss från att springa vidare och faktiskt ta hem vinsten.

- Den kände författaren Sherwood Andersson svalde en tandpetare av misstag och dog av bukhinneinflammation.

-
En man som inom pornografin gjort sig specialiserad på analsex med hingstar. I hans sista scen sprack dock tjocktarmen pga av hästens stora könsorgan och han avled senare på sjukhus av sina skador.

- I Spanien för inte så länge sedan blev någon träffad av en person som hoppade från hög höjd och ville ta livet av sig. Båda dog.

- Två barn som lekte i en pappersinsamling just som containern skulle tömmas. Sopgubben upptäckte inte barnen.

- En man som på sitt kontor i skyskrapan hade besök av några höjdrädda. Mannen skulle demonstrera att fönstret (som räckte från golv till tak) var okrossbart och taklade därför detta. Men det var tydligen inte okrossbart.

Kommentarer
Postat av: mamz

otur

2010-03-03 @ 16:42:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0