frågestund

Back on track
eller nä
back from the träning
NICE
imorgon är det fredag, för er fårskallar som inte fattar det.

Nu tänkte jag svara på lite frågor från er läsare.
Hur gör ni för att ha en sån awesome blogg?
Skit du i det! Man behöver inte lägga sig i andras business hela tiden...
Vilka är ni? Ni verkar så coola!
Alltså, nu när det såhär. Vi är två sprudlande glada tjejer i vår bästa tid i livet, vi lever livet i skolan och längtar efter att träffa våra lärare varje dag. Vi har MVG++++++ i alla ämnen, förutom matte. Vi lever för utrrycket "carpe diem" och går därför alltid upp kl 6:00 varje dag och kollar på fåglarna vid hindsbosjön. Man brukar säga att vi lever för att göra andra lyckliga.
Nä, inte riktigt så va. Vi gillar skolan endast för att vi får träffa varandra och de andra sköna tjejerna. Vi ligger väl på ett genomsnittligt VG i betyg. Det där med matte va sant, vi suger på det. Helst skulle vi vilja sova bort hela livet. Eller i alla fall ha sovmorgon till 11-12. Vi lever för att förarga världen, lite som Jonathan Swift.
Älskar er blogg! Hur många läsare har ni per dag, ni måste ha många med tanke på att detta är Lady G's hemliga blogg.. Tacksam för svar! MÅNGA POK ♥
För det första, NEJ det heter inte många pok. Det heter mycket pok. Herregud! För det andra, tur för dig att du älskar vår blogg, annars skulle liemannen stått vid din dörr by now stumpan. Vi har ca en miljard läsare per dag, och det är unika. Lady G som är min partner vill ej svara på något angående den hemliga bloggen.
Jag och gaga på sthlm fashion week.
Gillar min spraytanning btw! Den är från Gunillas spray på holghj
Over and out

Kommentarer
Postat av: Sofie

hahahaha!

2011-03-03 @ 22:56:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0