:)

Nu ska jag drömma om favoriten. GN <3
Bjur på en bild på mig och Kajsa!


Halloweenfest yao

Nu kör jag the vampire! Bild kommer kanske later! Hehe xoxo


HEJHEJ

Fest är bäst.


Götttttt

Bokat biljett till breaking dawn del 1 nu. I'm a happy girl. Woopwoop (HATAR eller ogillar skaaaaaaarpt WOOPWOOP. Varför?! Vilken idiot kom på det ordet?! Det är nog inte ens ett ord. Dööööööö Mothafukkkkkkaaaaaa som jag vet Moa Kedner hade sagt!) I alla fall så är jag väldigt förväntansfull. :) varsågod att dregla på bilden nedan. Puss och kramiz <3


Bästa vänner.

Vet ni vad man lever för?
Kompisar. Bästa vänner. Jag älskar mina fina tjejer. Var och en är så speciell och utmärkande och varenda en av dom har en värdefull plats i mitt hjärta och jag skulle aldrig välja bort dom för allt i världen. Bros before hoes. Eller hur? (fattar ni att jag lyckades skriva något svinseriöst utan att goofa till det?! Då är det något alldeles extra vill jag lova er) pöss på er. Här kommer ett några i love- moments.


ja e inte bitter

men jag HATAR "slangord" som:
åh=och
ja=jag
oh=och
juh=ju
neje=nej
skriver man dessa till mig kan man räka med ett raseriutbrott (okej nu överdrev jag) från hanna!
tjingeling

Tw

I <3 twitter.
For example: #onlyblackpeoplesay if my pussy ain't smackin' it ain't wet enough


Hej

Ceckade twittran nyss och började garva. Läste även ett väldigt vist ordspråk: crazy in head, crazy in bed (Okej, det kanske inte är en ordspråk. Men det borde vara!!!)
Nu ska jag shovra (döscha) pooooook


Måndag imöra

Och idag är det söndag. Eller om typ 40 min är det måndag. Kul!!!!!! Snart är oktober slut. Sen är det november och sen är det december och då är äckelhösten slut och snööööö och mys. Längtar efter min vinterjacka nu... Ska nog gå och pussa lite på den. Brb


Trött

Men syns det bakom min mur av skönhet? Nepp
(älskar innan man tvättar bort sminket på toan-bilder)


en sak som gör mig irriterad

Folk som hejjar på ett lag i fotboll/ishockey/bandy/handboll eller liknande klankar ALLTID ner på ett annat lag hur det än står till med deras "egna" lag. VARFÖR?! Jag HATAR dessa människor. Jag har ett ex som är fruktansvärd när det gäller sånt. Hans lag är i princip sämst och så fort dom vunnit en match är han så jävla kaxig (speciellt på facebook) och uppdateringarna brukar vara ungefär: "FAN VAD GÖTT BAJEN!! NU ÄGER VI SVERIGE!! FUCK YOU ANDRA IDIOTER SOM HEJJAR PÅ NÅGRA ANDRA LAAAG!!!!!" och självklart är det folk som inte hejjar på bajen(hammarby) som kommenterar detta och skriver typ "första vinsten eller?" och han svarar så jävla omoget tillbaka, oftast något i stil med "ahmen ifk har ju inte haft ett så jävla bra år heller och vad jag har hört är du också jävligt kass på fotboll så säg inget." Ursäkta mig, men vad har personens fotbollskarriär med kommentaren att göra? Eftersom mitt ex är så jävla kaxig tycker jag mycket väl att kommentarerna också får vara det. GAAAH jag blir bara så förbannad på att han försöker äga folk samt trycka ner dom, PÅ FACEBOOK. Dra åt helvete vilka jävla tävlingsmänniskor det finns. Såna som honom borde få hamna på någon slags rehab för idioter.
That's all. Over and out

Löve

Bilden får tala för sig själv. Vill bara berätta att jag skrattade högt och länge för mig själv.


Japp

I'M THE BADEST BABE IN THE ATMOSPHERE! Yes. Vad gör ni då? Jag sjunger som en galen fågel till east fm. Jag <3 radio.
Imöra blire kanske fest! Svinkul. Xoxo


Home.

Just got home from the frissan och nu tittar jag på Adam live baby. Quetzala blanco är där. Hehe. Ho är en rekti betch ibland änna! Aja pöss


Snygg tjej

På Jensens böfhus! Götttttt


Sleep

Dax att söva i den nybäddade sängisen. Love it! (ska bara smsa lite med favvisen och titta på #kvällsöppet, kul!!) hehe
GN fellaz <3


!

Hetaste låtarna på min dator right now.
xoxo

Här sitter la jag

på trollis resecentrum och chillar gärnet. The bus home går halv så jag kan la inte chilla så möe te så att säga rå. Höppas jag sömnar ännu stund på bussa så en får lite att göra.
Sitter nåra riktiga p12 bredvid mejje mä. Love them <3
Snöig ja e vah?


WHY?

Så fort vädret är allt annat en neutralt och "vanligt" måste ALLA göra statusuppdateringar om detta. Exempel:
Anders Andersson Brrrr blir att ta på sig vinterjackan i dag, hoppas det räcker för frysa vill jag inte göra!
Sara Saradotter åh solen är här för att stanna. Nu blir det att ta på sig bikinin och steka i det varma vädret med en iskall cola.
Bengt Bengtsson jahap nu va hösten här med regn och rusk till oss... Nu vill man till varmare breddgrader, men jag får nöja mig med att ligga under en filt med en kopp te.
VARFÖR GÖR MAN SÅNAHÄRINGA UPPDATERINGAR?! Tror ni resten av världen/Sverige are dyyying to see hur fan vädret är bara genom att logga in på fb?! Jag vet i alla fall att 99,9 % av min umgängeskrets inte vill kolla vädret via fb. Man har la en smartphone med en väderapp om man nu inte orkar kolla ut genom fönster!! Gaaah jag förstår mig inte på er retards ibland asså...


now my feet won't touch the ground

tjabba.
jag sitter la och chillar
jag ska duscha nu
skola imöra
2 föreläsningar, hemma kl sex ♥ but i aint complainin'''''
ciao from me and k

PBL rapporten

kan suga min.........................
Ne förlåt.
Men seriöst.
Jag har noll inspiration just nu. Innan har jag trott att jag varit tom på ord och att det fanns noll grejer att förklara. Jag lovar er, det är inget jämfört med nu. Jag har kommit grymt långt men får inte vara klar än och det finns inget kvar i mig. JAG ÄR TOM PÅ ORD och inte ens effektiv visuell kommunikation kan hjälpa mig nu. Då är det fasen illa.
Okej, nu är mitt tyck synd om mig- moment över.
xoxo

Yo

Dude. Jag fick äran att gästblogga här. Känns gött. Jag chillar med fröken hannis. Inget att skryta om men det duger i krig. Skojar! Eller gör jag det? :p
C ya
The favvo


Ciao

Nu nubununksösös
Hejdåsnygg nej ja kke


Weird & japp

Dags för en ny update. Jag har uppräckt en asjobbig sak. Mina tår och hälar somnar när jag sitter på bussen. (som dom gör right at this moment) Inte allt för skönt när jag ska kliva av... Hejhej i-landsproblem.
Today är jag fullbokad också. So don't try to interrupt me. Fika- Johanna, uppdatera telefonen till iOS 5, mys med familjen och film med favvon ikväll. Göttigt!
Ciao


Haha

Godmorgon snyggingar!! Jag älskar när man kommer på sig själv med att sitta och småle också vänder man sig om och där står en person som man nu flinar åt. Hahahhahaha. Detta hände mig precis. Love it!


I LOVE!

Jag kan inte sluta skratta.
HAHAHAHAHAHA!! Älskar personen som gjort denna listan ♥

GRYM

Låten alltså... Och att den dessutom är till breaking dawn gör den ju inte sämre! Drar nog till sthlm i slutet av oktober för att kolla på robban förresten. Liten notis sådär. Hhehheehehhehe yummmmmm


Hej

WITHOUUUUUUUT YOOUUUUUUU!! Så sjunger uscher, eller är det Usher? Känns som det sista är rätt.
Aja, såhär snygg är jag idag:
OBS! Jag har inte använt fatso appen.
Xoxo


Jag är så långt ifrån dig

Melissa Horn är bäst. Fast det vet ni väl vid det här laget att jag tycker.


This minute

För stunden sitter jag och lyssnar på musik på spotten och chillar i skolan. Börjar om 32 minuter förstår ni.
Today är jag såhär snygg:
Xoxo hannis


hey fellaz

jag borde sova
men jag orkar inte
jag chatisar lite istället med lite folkz
pokiz

dregla bör man annars dör man

FREDAG!
Kära vänner jag älskar fredagar och jag längtar tills ikväll för då ska vi äta kycklingrullar. Jag dreglar nästan för att det ska bli så gott. Imorgon ska jag gosa med emelie på bio också. How fun?! Asfun.
Nu skall jag dra mig upp för me and my morbror ska dra till lidköping och shoppa ringar till mig. Suveränt!
See ya.
BTW har jag berättat att jag ÄLSKAR melissa horn? Hennes nya album är guld!

Chillin'

in school.
Älskar min nya haircut förresten.
Pok


ölberget got it

Ojdå...

Sjätte

HEJ! Just wanted you to know att jag fyller 20 om ett halvår!! Heeeeelt sjukt gött :) detta betyder förresten att min halvårsdag är idag, grattis Hanna. Åh tack!
Btw, jag hatar felstavingar som "tuggemi" och "heldre". Sen när började alla mina fbvänner få dyslexi?
Over and out.


Yo man.

Idag har det varit skoltime. Kul! :) ikväll är det tv på schemat. Tonight är det dh, imorgon är det grey's och på söndag är det gossip girl som gäller, som vi har längtat!! :D
Imorgon är jag ledig. Det ska jag fira med en dejt med favvisen.
Kram


Måndag!

Lördag va awesome och nu äre ny vecka i skolan! Denna veckan känns kuuuul! :) Ska klippa mig btw. Kortkorrrrt.
Xoxo


RSS 2.0