hello georgeous

pöss från hanz emiz och kajz

Excuse me. But I might drink a little bit more than I should tonight

OH YEAH!!!!!!
är så EXTREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEMT taggad just nu
dör nästan lite!!!!!!
och dör lite för att jag är så jävlans snyggggggggggggg

Gnå

Gott nytt år readerzzzz <3 bjur på picz från 2011 later!
PÖSS


Sitter la här

Ja det gör jag.
Hejdå :):)
Söt Hanna och Ida och mamma och pappa i hörnt också


OBS

Tja fanz
På blogg.ses hemsida står det: Frida bloggar om skönhet. Läs hennes blogg NUUUUUUUU!!
Jaha känner jag då... Jag bloggar om mig själv, alltså om skönhet! Hehe. Såååå... Varför får inte rmc vara med på framsidan????

Men men. Igår va det fest som fan. Sov på bortaplan (hehehe mums) och vakande med äckligaste huvudvärken kl åtta. Väckte herrn som också hade en huvudvärk som heter duga och vi chillade till en film och somnade igen och vaknade pigga och glada!! :)))

Igår va iaf GRYM KUL!! Älskar mina fina kompisar, vi är fan bäst på fest!!!! Känner typ, stackars er som aldrig får festa med oss! Hehe. Skryt<3
Jag älskar även att gå ut i skara när man känner så många och man bara minglar, shottar och kramas med alla??? UNDERBART. Jag har dessutom ont på ställen jag inte borde ha??? Men älskar det ändå!! Älskar allt just nu. Åh.

Btw. Lyssnar på fest-musik och taggar till nyår. Bara fem dagar kvar! ;);)

Nä nu ska jag sluta skriva. HEJ KORT INLÄGG!!
Här kommer bilder från igår.
// hb


Gåvor/////julklappisar

Älskar min familj. Dom är bäst. Julklapparna ÄGER och hela dagen äger. Yeah. Nu ska jag dricka glögg och vänta på mer klappar!
PS YAO. På bilden är lite av det jag fick. Hoppas ni är jeallous bitches now.


JULAFTON YEAH

god jul!! :)

Aaaaaaaaahrå

Snart jul. Så jävla mys. Nu: film.
Och Rasmus som han heteeeeer är home. GÖTT KÖTT
KYSSHEJ HEHE


Kväll

HAJSAN BAJSAN FELLAZ AND FANZ
Ikväll har jag blegat på massa matprogram, tittat på Adamlive och arga snickaren. Till detta åt jag choklad, som jag har gjort hela dagen. Detta har resulterat i ont i magen pga av mjölken
Well well, nu e det bah några few days until the dropper-day(hahaha dopparedan, visst är jag hilarious?)
Ja men nu vare slutt påre rollia. Kyssar <3 (förövrigt är nog kyssar det äckligaste ordet. BLÄÄÄÄÄÄ.) Pussar är bättre, mmmmm pussar med lite tunga. ÅH jag vill pussas. Får nog gå till mamma lite????? OBS det lät illa. Menade inte för att pussas LOL. Snart kommer R hem :))))) hoppas jag kan få lite pössar då!! Har ju saknar pojkskrället... Nä. NU RÄCKERE HEJDÅ KYSS HAHAHAHA (ps nedanför är en bild på mig hur jag ser ut när jag kysser någon)


VILL HAAAAA

Det finns få saker i världen jag verkligen måste ha, som när jag typ ser det och känner en MÅSTE HA-känsla. Det är typ choklad, också det nedanför.
Mmmmmmm<33333333 jag är kär.


W

Happ. Tisdag. Gamla hederliga tisdag. HATAR ATT HA TRÅKIGT. Då går jag bara och lägger mig fast jag är helt utvilad??? Borde duscha, men huden blir så jävla torr efter och jag orkar fan inte med torr, värkande, stram hud just nu. Märks att min goa vecka snart är på ingång, är så jävla grinig? Blir arg över NADA och lycklig så fort någon säger "hej Hanna, hoppas vi ses snart" eller liknande. Humörsvängningarna är från livsglädje -1000000 till WOHOAAAAAAA SNART JUL OCH FEST OCH TORSDAG <3333333 på mindre än en hundradel. PLUS en liten stjärna på tillvaron, man har konstant äckelont i lilla maggisen i flera dagar. So to all you boys, så här har vi det en gång i månaden. Klaga inte så jävla mycket över lite ont i huvudet eller stress på jobbet. Eller förresten, gör det!!!! För då får vi brudZ klaga också <3 HEJDÅ DÅ


Hej

VISST. Man ska aldrig ta ut något i förskott, men nu har jag fan halva inne! Eller???? Alltså blä vill ha torsdaaaaaaag hejdå


Top tre

Här har ni mina top tre, best of Hanna-parfymisar! (Jag skall tillägga att mina vänner också gillar dessa, därför dom är med mig. För att få ta parfym, lol)


Favvo

Här är min nya favvo-hemsida
Vill ha ALLA!!!!
http://society6.com/cases


HEY HEEEY BABY OH AH

Här sitter jag på porslinstronen som hanapee(my master) säger. ALLTSÅ sitter jag på toan. Filosoferar om livet och såntdärnt annat som i fölk gellar!
Imöra ska jag shöppa upp alla mina pengar (hej överdrift, har ju ca 50 mille på baken, vore kul om jag hade dom på baken ist för banken. Har tyvärr inget vardera!!!) och köpa THE BEST julklappz to ma' famalaj!
Xoxo hanniz


MEN VA I HELEVETES FITTA

OKEJ?????? Föregående inlägg skulle INTE vara så kort... Men nu pallar jag inte skriva om det. Så håll till godo idiotz


Äcklig

Idag känner jag mig så jävla vidrig. Inte ens en dusch hjälpte


Hate

Såna som skriver "han" istället för "honom" kan gå och gräva ner sig. DET HÖRS JU FÖR FAN ATT DET ÄR FEL OM MAN LÄSER DET!!! Men idioter kanske inte är läskunniga...


Bitches Hanna is in the house

WALLA FELLAZ PLZ GV MEI A BREK
pallar fan ej med er up in ma azz yall hoes. Känner mig som en riktig niggah girl från Queens med stora läppar, stor hylla och egentligen stor överallt. *ser mig mig framför mig. fnizz*

ATM sitter jag i söffan och kliar mig på patten. Nä nu ljög jag. Jag skulle behöva en massage SÅ jävla bad. Döda mig. OKEJ ÖVERDRIVA!!!!!!!!!

Nu ska jag snart äta pizza med Emelie. Dejt <333333


3advent


yeess let's get married och sen blir allt bra<3
(det där hjärtat är ju bara på skoj, jag är ju ingen stalker eller besatt you know, heeeeeeeeeell no. hehe det skulle ju bara vara wacko och jag är helt normal)

Agree on all levels

WELL HELLO
Hur har er helg varit? OH NO WAIT. We don't wanna now, så bespara oss det. Min helg spenderades till viss del i den fina staden Stockholm. DAMN vad kul det var! Den andra med Johanna, en säng, Harry P, godis, dip och grönsaker. Fett värd helg.

SOM Emelie skrev i föregående inlägg så är detta inte en seriös blogg. Vi skriver med typ 97% ironi i baktanke. Men när vi väl har några åsikter som vi framför på bloggen så är det fanemej sköj. SÅ SLUTA LIPA och kanske till och med... hm. Växa upp??????

Nu ska jag fortsätta med att ha ont i magen. Enjoy your evening.
/h


serious business

Älskar att folk tar den här bloggen seriöst. Come on, ta saker och ting med en nypa salt.

Blogg.se, REALLY?!

På framsidan...
NEJ TACK!!!!!!!!!!!!


amanda f

Detta kan vara den bästa låten som finns, eller inte låten, men hennes röst. Alltså, jag dör. FY FAN vad bra hon är. OCH IMORGON SKA JAG ÅKA OCH KOLLA PÅ HENNE I STOCKHOLM OCH HÖRA HENNE LIVE. #lyxliv :))))))
hejdå

whiss

Om jag fick en enda önskan om vad som skulle få förbjudas i den här världen (förutom krig, mobbning and all that crazy shit hehe) så skulle jag välja detta fenomen:

till alla er som går med "ett stycke" som det så fint översätts till på vårt språk offentligt: det kommer aldrig, ALDRIG, bli okej att gå med en sparkdräkt för vuxna ute på stan. jag struntar i om det är bekvämt för det är fult och whitetrash när den är lite för liten och sitter åt så att fettet väller över. DEN SKA VARA OVERSIZE, herregud jag som inte ens äger en sådan vet om det. dessutom får man en blöjrumpa och vem fan vill ha det??????? sitt med den hemma så blir alla glada, för SÅ svårt kan det inte vara att ta på sig ett par byxor och en tröja. tack och hej, det var allt för mig (hehe rim typ)

LISTA?!

OKEJ
här går vi... NAE inte riktigt vah???
Jorååååå.
nU kommer en lista av vad man INTE, INTEEEEE ska ha på sig när man ska gå ut eller någonsin för den delen
lackleggins
blommiga klänningar som liknar HELVETET
strumpbyxor som är söndriga vid knäna
jeans som är söndriga vid knäna
linnen som visar halva och eller eventuellt HELA bhn
alla typer av tröjor som avslöjar att du har ÄCKLIGA hängpattar
transparanta tröjor utan bh. ALLTSÅ NEEEEEJ. man har inte en transparant tröja utan bh, SLAMPAAAAAAAA
tighta jeans + tight lite för kort linne/tröja så man ser muffinsformarna
OCH
fodralklänning (gäller endast om du ser ut såhär: )
bild på emelie när jag fotade henne för några veckor sedan på en fest

les rubrices

HOLA BLOGGEN
vi har fått en fråga idag i ett kommentarsfält DÅRÅÅÅÅÅ. Ganska obvious men?!?! HEHE iaf.
HERE IT COMES
OKEJ for the first. (så säger man väl inte?!?!?!) Thank you darling. och för the second:;:;;:; (kan aldrig veta om det ska vara kolon eller semilkolon eller kanske likamed-tecken?) We know the blogg is WONDERFUN (ful kanske? men wonderfun funkis) and fun (DÄR KOM DET IGEN) and jajajajaaaaa. Idag är allt superb with meeeeei, förutom att jag är förkyld och sån däringa shithole grejer. EMELIE å andra sidan mår inte så göttans idag, för ho e sjuker som en jävla bastu. DU vet ho svettas å såntdäringa. iaf. idagidoa jsiodjak dhajkrhaer ephreishrjaks DAJDOAHDJOP JA!
balla ur inlägg <3 <3 kommer med en lista sen!
typ dirr efter detta inlägget. varför vänta?????? i see no point in letttin' yall wait babez
MANY POK

loål


Hallå där köp BLÅBÄÄR

MÅSTE BARA tipza er om min favvobloggare: hanapee orkar ju inte länka för sitter på mobileo. MEN om ni har tur gör jag det sen. IAF ho ä min favvobloggare för ho ä så JÄVLA rolig. Och människan är sig själv i every lägen och lägger upp bilder på sig själv som är så förbannat roliga!!! Min förebild helt klart. Henne vill jag efterlikna och vara lika rolig som och det börjar HERR AND NOW. Sååå kösshej pöka lugnt!


yo

Jag är sjuk och tycker synd om mig själv. Längtar tillbaka till dagiset och kidseeen också. dessutom borde ni som inte har twitter skaffa er det, a lot better than facebook tycker la jag ska dricka te och äta scones nu. tjarå

My love

- You still love her, huh?
- I can't imagine the day I won't


Frisk?

Hej jag är sjuk. Tyck synd om mig tack! This is how beautiful i am when the cold has hit meeeeeee


Hello handsome

Igår va fest! Yeah. Idag är jag förkyld! Hoppas fina myskillen kan komma och ta hand om mig sen. :)

Jag ska lägga upp en what not to wear, do och vad som händer ändå när man är ute! Men tills dess får ni hålla till godo med en snögg tjej:


oh ah shalala

Fredag=fest.
Ikväll kommer killarna garanterat vara på mig. Eller hur????
pöss

2 dec

Grattis på födelsedagen världens bästa lillasyster <3 fest för hela slanten ikväll! Götttt :):)
Bilden är tagen igår lollllll


RSS 2.0