things I hate about facebook 2

Statusuppdatering.
Folk som lägger ut statusar liknande denna, "Om din flickvän inte kommenterar inom 5 minuter så är hon skyldig, 24 timmar massage och 1 veckas kliande på ryggen!! (: ♥"
URSÄKTA MIG, men va?!?!?! Ingen tycker det är roligt och man är bara mobbad om man måste be om massage genom en störd statusuppdatering. Lägg ner!
Profilbildbytare.
Man ändrar inte profilbild 10ggr/vecka. Det finns 7 dagar på en vecka, då kan man väl hålla sig till 7 då om man tycker att man är sååååååå gorgeous. Ett stort plus är om man ser ut så här. Eller inte.....
Slangord och groteska felstavingar.
Kan du inte stava korrekt ska du inte vistas på facebook. Det är pinsamt för dig, dina anhöringa och för oss som är vän med dig, din efterblivna jävel.
"In i dimman".
Det absolut töntigaste uttrycken av dom alla. Det spelar ingen roll hur "wasted", "packad" eller ja, full man ska bli. Hur taggad man än är så skriver man inte att man ska in i dimman. No way in hell.
Denna uppdatering bryter mot precis alla regler i världen. "Ikväll är det all in som gäller! cya in thaa fog!" I kväll, cya, thaa, fog? NEJ NEJ NEJ FÖR SKÖEN
That's all.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0